Cinema / Cinema i +

Vins cinematogràfics


Aquest mes de juny dediquem el Cinema i + al món del vi. 

Un món ric, i al mateix temps complex, que el cinema ens permet descobrir a partir de múltiples històries. Paratges de somni envoltats de vinyes, empreses familiars que cal tirar endavant, amors a ritme de la verema, plagues imprevistes que fan perillar la collita… Tot això, i molt més, us espera al recull que us hem preparat.

Biblioteques-DO-Fulla-jpgEnguany se celebra la tercera edició del cicle de lletres i vi Biblioteques DO que impulsa el Servei de Biblioteques de la Generalitat i les diferents denominacions d’origen que tenim a Catalunya. Al llarg de l’any, les biblioteques participants organitzem activitats per maridar el gust per la literatura i el gust pel vi. Us convidem a consultar-ne l’AGENDA! 

L’any passat, juntament amb les biblioteques de Cambrils, Torredembarra i Vila-Seca es va elaborar una GUIA temàtica de recursos molt interessant. I per si encara en voleu més, també us hem seleccionat un conjunt de llibres i documentals per conèixer, de més a prop, el món de la cata, els cellers… i el nostre ric patrimoni vinícola.

Canviareu les crispetes per una bona copa de vi?

http://issuu.com/bibliotecapublicatarragona/docs/cinemavijuny2015

Deixa un comentari