Música / Música i músics de TGN

Los Glosters. Músics de Tarragona de la A a la Z


LOS GLOSTERS

Qui són?

Los Glosters comencen la seva trajectòria a Tarragona l’any 1997 a partir de la dissolució del grup els Pirats (1988-1996). Per l’agrupació hi han anat passant diferents músics, però en el nucli dur hi trobem la Puri (baix), el Carlos (guitarra), Evan (bateria), Héctor (teclats) i Ramón (veu).

Quina és la seva trajectòria?

Es fa difícil resumir una trajectòria de 30 anys! La seva música pivota al centre de l’univers mod, el corrent musical i cultural sorgit al Regne Unit a finals dels anys cinquanta que va conèixer la seva màxima esplendor als seixanta. Ells mateixos es defineixen, a la seva pàgina web, com una “máquina perfectamente engrasada de beat a go-gó (…) que llevan tantos años disparando perfectas composiciones pop“.

Han recorregut els escenaris de tota la península i, fins i tot, han tocat com embaixadors tarragonins a la mítica The Cavern Club de Liverpool, l’escenari on més vegades van tocar The Beatles. Si alguna cosa els caracteritza és les ganes de concerts en directe, on posen els cinc sentits per encomanar la seva energia i bona música.

Discografia

Uh la la (Animal Records, 1998); Los Glosters (Animal Records, 2002); Escucha! (Floy y Nata, 2005); Octubre (Flor y Nata, 2006); La Boite (Flor y Nata, 2007); Canciones (Flors y Nata, 2009); Canciones olvidadas (Clifford Records, 2011);  Gritos (Clifford Records, 2013); Palabras (Clifford Records, 2015).

Més informació sobre la seva discografia AQUÍ.

Quins discos trobareu a la biblioteca?

La Boite (2007)

Així sonen Els Glosters

Voleu saber-ne més?

En motiu dels seus 30 anys de carrera es va enregistrar el seu concert d’aniversari a la Sala Zero de Tarragona. El concert ha donar lloc al documental Los Glosters. 30 anys a la carretera (de Pirats a Los Glosters), produït per La Produktiva Films. El film s’ha presentat enguany a Tarragona i ha participat al festival reusenc Memorimage 2020. El proper 24 de novembre el podreu gaudir gratuïtament des de la versió en línia del festival. Aquí us deixem el tràiler!

Pàgina web: https://los5glosters.wixsite.com/losglosters

Youtube: https://www.youtube.com/losglosters

Facebook: https://www.facebook.com/losglosters/

Twitter: https://twitter.com/losglosters

Instagram: https://www.instagram.com/losglosters/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0lBXhNlSgcZbXxwrxFHSNt

Apple Music: https://music.apple.com/es/artist/los-glosters/158248058

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s