Cinema / Música

Veus de l’estiu 2020, buscant la normalitat


Enguany hem arribat a l’estiu d’una forma una mica peculiar. El cap de cartell i els seus teloners han estat el procés de desconfinament  i la nova normalitat. I amb aquest panorama, els festivals de música i cinema, grans estrelles de les nits serenes d’estiu, han fet tot el possible per adaptar-se i poder seguir oferint les millors propostes al nostre territori.

Malgrat tot, però, aquest any no podrem gaudir d’algunes de les grans cites musicals com són les que ens arribaven des del Bouquet Festival i des de les Nits Musicals a la Brufaganya. Tampoc podrem assistir al Festival Internacional de Música de Cambrils, ni a l’Acampada Jove de Montblanc, ni al Festival Internacional de Música Pau Casals, entre d’altres. Tots ells han estat cancel·lats per la situació d’excepcionalitat causada per la Covid-19.

Alguns altres han seguit endavant. A data d’avui, se n’han confirmat un total de nou i tots ells tindran lloc al territori. Els hem volgut recollir en aquesta guia de veus de l’estiu 2020. Una guia que tot i que no és tant extensa com altres anys, té un valor enorme per les dificultats en que s’han trobat els organitzadors i per la incertesa que ho envolta tot. De ben segur que hi aniran tots els habituals, amants de les nits musicals, però també n’hi hauran que, qui sap si per primera vegada, buscaran un lloc on evadir-se de tot el que hem viscut.

Esperem que gaudiu moltíssim dels festivals de música i de cinema fets a casa nostra i que ben aviat puguem fer tot el que fèiem amb una “normal normalitat“, ni nova ni vella. Només cal que sigui com sempre havia sigut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s