Música / Música i músics de TGN

Samuele Arba. Músics de Tarragona de la A a la Z


Continuem presentant-vos els músics del territori per anar descobrint el talent #Km0. Voleu saber a qui li toca avui? llegiu, llegiu…

SAMUELE ARBA

Qui és?

És un cantautor nascut a l’illa italiana de Sardenya l’any 1978 que actualment resideix a Tarragona. Es declara fan d’Ovidi Montllor i Fabrizio de André, ambdós són els màxims referents de les seves obres poeticomusicals.
A part de cantautor, també és escriptor i activista cultural. La seva experiència parteix de la realitat de coses quotidianes que l’envolten i les seves obres tenen la critica social com a discurs central. Ha guanyat diversos premis literaris com l’Arcobaleno della Vita a Lendinara, o el del Comune di Faenza.

Quina és la seva trajectòria?

Samuele és un artista polifacètic i compagina la seva activitat musical amb la poesia i l’escriptura. L’any 2007 va enllestir el seu poemari Riflessioni sul fardello che ci portiamo addoso i va presentar el disc Una persona cualquiera, a diversos locals de Tarragona, acompanyat del grup I Liberi.

L’any 2008 va escriure un altre poemari Viagguio in me testo i també va participar en el disc Un munt d’idees, que edita l’Associació de Músics de Tarragona.

Uns anys més tard va presentar el disc Es lo que hay (2011). Per fer-ho, va idear un espectacle titulat El viaje on interpretava a un mariner que volia cantar amb totes les llengües que havia après durant els seus viatges: l’italià, el sard, el castellà, el català, el genovès i l’alguerès. L’any 2012, en el marc de les jornades “Tarragona i l’Alguer som gemel·los”, va fer un concert de cançons en alguerès per celebrar l’aniversari de l’agermanament de les dues ciutats. El seu darrer disc, Por encima de las palabras (2013) compta amb col·laboracions de luxe, com la del cantautor, Joan Isaac.

Quins discos (i llibres) trobareu a la biblioteca?


 

 

 

Així sona Samuele Arba

Voleu saber-ne més?

https://www.facebook.com/SamueleArba/

www.samuelarba.com 

https://myspace.com/samuelearba 

https://www.youtube.com/user/SamueleArba

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s