Música / Música i músics de TGN

April Fool’s Day. Músics de Tarragona de la A a la Z


Seguim fent créixer la lletra “A” del nostre abecedari musical #km0. El passat 21 de juny, Dia Internacional de la Música, vam inaugurar una nova secció al blog i l’anirem engreixant de mica en mica. Avui és el torn dels April Fool’s Day. Els coneixeu?

APRIL FOOL’S DAY

Qui són?

Són un dels grups amb més trajectòria d’origen tarragoní. Van iniciar el seu camí l’any 2002, quan uns amics es van unir per formar la banda, ells són: Imar Sanmartí, David Garitonandia, Marc Espasa i Nacho Garrido.
La seves melodies es caracteritzen pel protagonisme de les guitarres que, de vegades, s’entrellacen amb sons atmosfèrics.
Actualment estan instal·lats a Barcelona.

Quina és la seva trajectòria musical?

Anteriorment a April Fool’s Day ja havien compartit guitarra i escenaris sota el nom de Freeplay. Van ser habituals de la sala tarragonina El Cau, també van tocar al Primavera Sound (2009 i 2012), al Let’s Festival (2008), als Conciertos de Radio3 (2007 i 2011) o al Madrid Pop Fest (2012).
Al 2003 van quedar finalistes del D.O. Tarragona i van formar part del projecte Música desc., organitzat per l’Associació Juvenil Grup Jove de Salou. Van ser guanyadors del concurs CityMuac (organitzat per CityTV, Sinnamon Records i la Sala Razzmatazz) fet que els va permetre participar en l’edició d’aquell any del festival Wintercase.

Quins discos han editat?

Eight.dots.towards.the.ninth.red.one. (2005) primer EP que van fer auto-editat amb el que van guanyar en la categoria de millor maqueta de l’any al concurs Pop-Eye (segell Bon Vivant Records)
9th (2007)El seu primer llarg, sota el segell Junk Records Olimpic Games (2011) auto-editat, 2011, reeditat per Sello Salvaje, 2013.
Well, It’s true (2012) auto-editat, reeditat Sello Salvaje un any després.
Cloudless (2013) editat per Sello Salvaje. El disc el van gravar i produir els membres de la Banda.
Els seus discos estan fets amb ànima i cuiden tots els detalls. El grup no només participa de la gravació sinó que està present en totes les fases de l’edició del disc.

Quins trobareu a la biblioteca?

 

 

 

 

Així sona April Fool’s Day

Voleu saber-ne més?

http://www.aprilfoolsdayband.com
https://www.facebook.com/aprilfoolsdayband/
https://twitter.com/aprilfdband
https://soundcloud.com/aprilfoolsdayband/

Font del text de presentació del grup: La nova escena https://lanovaescena.cat/2017/04/25/el-grup-del-mes-april-fools-day/ 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s