Activitats de la BPT / Música

Més piano!


Continuem el 2018 amb més piano! El Club de la Clàssica segueix el seu itinerari pels intèrprets més interessants, passat, present i futur, del panorama pianístic.

El Club de la clàssica, és una iniciativa que va sorgir el 2012 amb l’objectiu d’oferir a la ciutat conferències sobre temes pianístics (intèrprets, concerts amb orquestra, repertori de grans compositors…). Conferències que posen l’accent en l’educació musical i que ens permeten conèixer millor intèrprets i compositors, així com gaudir de les audicions musicals. Assistir-hi és una bona ocasió, també, per descobrir l’ampli fons musical que la Biblioteca posa al vostre abast.

El circuït musical d’aquesta edició, inclou els espais del Conservatori i la Biblioteca Pública de Tarragona amb la voluntat d’arribar a més gent i oferir una programació més complerta i cohesionada. En total es realitzaran quatre conferències, en dimecres a la tarda. L’entrada és lliure i gratuïta, oberta a tot tipus de públic.

Al Conservatori, les conferències giren entorn a Evgeny Kissin (novembre), i Daniil Trifonov (febrer).

A la Biblioteca, Kiev Portella ens ha parlat ja d’una de les nostres pianistes més internacionals Alicia de Larrocha (gener), i el proper mes de març ho farà del piano i la poesia per celebrar el Dia Internacional de la Poesia.

US HI ESPEREM!

 

Kiev Portella actualment és professor de l’Escola i Conservatori Professional de Música de Tarragona i porta una sòlida trajectòria com a concertista per Espanya, Itàlia i Anglaterra.

Compagina les seves actuacions com a solista junt amb les de músic de cambra al costat d’importants noms de l’actualitat musical. Ha gravat per R.N.E. “Ràdio 2″, Ràdio “Catalunya Música”, R.N.E. “Ràdio 4″, “Com Ràdio”, “Ràdio Antena 3″, “Ràdio Onda Cero”. Com a pedagog l’han convidat a impartir classes magistrals a diversos cursos per Espanya al costat de noms com Dimitri Ashkenazy, Lluís Claret, Ramzi Yassa, Ramon Coll.


PROGRAMA 2017 / 2018

 • Dimecres 22 de novembre a les 17.30 hores al Conservatori (c. Cavallers, 10):
  El do de la música de Eugeny Kissin
 • Dimecres 24 de gener a les 18 hores a la Biblioteca
  Alicia de Larrocha, la nostra pianista
 • Dimecres 14 de febrer a les 17.30 hores al Conservatori (c. Cavallers, 10)
  Daniil Trifonov redescobreix Rachmaninov
 • Dimecres21 de març a les 18 hores a la Biblioteca
  El Piano poètic
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s