Activitats de la BPT / Cicle Cinema en català

Torna la vostra cita amb el cinema en català!


La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüística, l’Escola Oficial d’Idiomes, Òmnium Cultural i la Biblioteca Pública, en el marc del Ple pel Català al Camp de Tarragona, organitzem conjuntament aquest cicle amb l’objectiu de promoure la llengua catalana a la gran pantalla i potenciar el cinema com a eina de cohesió, gaudi col·lectiu i aprenentatge.

La vuitena edició del cicle, continua aquest 2018 consolidant la seva oferta dirigida a tota la ciutadania i, molt especialment, a les persones que estan aprenent la nostra llengua.

Les projeccions tindran lloc als Serveis Territorials de Cultura de Tarragona (C/Major, 14).
Com sempre, l’entrada és gratuïta només limitada a l’aforament de la sala.

El calendari i les pel·lícules que es projectaran són:

Dimarts 13 de febrer a les 18 h
El mestre de l’aigua.
Dirigida per Russell Crowe

Quatre anys després de la devastadora batalla de Gal·lípoli (1915), Turquia viu immersa en la Primera Guerra Mundial. Connor, un granger australià, viatja fins a Istanbul per esbrinar què ha passat amb els seus tres fills, declarats desapareguts en combat.

Dimarts 20 de març a les 18 h
Els últims dies.
Dirigida per Àlex i David Pastor

Any 2013. Una misteriosa malaltia s’estén per tot el planeta. La població, dominada pel pànic, es nega a sortir al carrer per evitar una mort fulminant. Mentre la civilització es desintegra, en Marc emprèn una missió quasi impossible: la recerca de la Júlia, la seva parella desapareguda.

Dimarts 17 d’abril a les 18 h
Café Society.
Dirigida per Woody Allen

Los Angeles, anys trenta. Bobby Dorfman és el nebot d’un poderós agent i productor de Hollywood. Atordit pels problemes familiars, decideix provar fortuna a la meca del cinema, com a noi dels encàrrecs del seu oncle. Aviat s’enamora de la seva secretària, i la seva vida farà un gir inesperat.

Dimarts 15 de maig a les 18 h
Canta.
Dirigida per Garth Jennings

Buster Moon és un elegant coala que regenta un teatre anat a menys. Malgrat tot, és un optimista nat i està disposat a tot per salvar-lo de la ruïna. Per tal de reflotar-lo, organitza un concurs de cant. Una porqueta i un porquet amb molta marxa, una porc espí enamorada del rock, un goril·la bondadós, un ratolí presumit i una tímida elefant, seran els escollits.

US HI ESPEREM!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s