Calaix de sastre / Cinema

Quina és la teva pel·li?


Alguna vegada us heu preguntat si teníeu un guionista escrivint la història de la vostra vida? Segur que més d’un cop us heu trobat mirant una pel·lícula i dient: això em va passar a mi! Si aquest és el vostre cas, no us perdeu el llibre que us oferim avui: Dime qué te pasa y te diré qué peli ver, de Sara Malvesí i Sandra S. Lopera.

A part de trobar-hi una frase emblemàtica de la pel·lícula també podreu descobrir de què va, perquè us convé, quins efectes secundaris us pot produir veure-la i, sobretot, ull amb les contraindicacions! Sí, sí! Que encara que sembli mentida el cinema també pot tenir-ne…

Si us diem, per exemple, la frase “de todos los bares del mundo, tuvo que entrar en el mío“, endevinaríeu de quina pel·lícula parlem? Com a pistes, us direm que està ambientada a la Segona Guerra Mundial, que a la pel·lícula s’hi fuma molt, i que l’última escena és un comiat.

Per mantenir una mica més l’intriga haureu d’anar a buscar la pàgina 44 del llibre on hi trobareu la resposta correcta… si és que no l’heu trobada ja!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s