Cinema / Per menjar crispetes

Cinema olímpic


Irio2016mmersos com estem en els Jocs Olímpics de Rio 2016, volem destacar-vos algunes de les pel·lícules que tenim al nostre fons relacionades amb el món de les olimpíades.

El famós documental enregistrat a l’Alemanya nazi de l’any 1936 per la fotògrafa i directora Leni Riefenstahl, Olympia, és considerat el millor i més bell document filmat sobre aquesta efemèride. Us recomanem que us l’emporteu en préstec!

A més a més, altres pel·lícules han desfilat per la gran pantalla amb els jocs olímpics com a teló de fons: n’hi ha per a tots els gustos!

Apartamento para tres (1966), dirigida per Charles Walters. Trobar allotjament en el concorregut Tòkio dels Jocs Olímpics és missió impossible per a un industrial anglès que es veu obligat a compartir apartament. I aventures.

Running (1979), dirigida per Steven Hilliard Stern. En Michael, tot i haver fracassat en tots els aspectes de la seva vida, descobreix un nou al·licient: córrer al més alt nivell per demostrar que no està acabat.

Carros de fuego (1981), dirigida per Hugh Hudson. Segurament, una de les més conegudes: qui no ha vist la història d’aquest dos atletes britànics a les Olimpíades de París del 1924?

Munich (2005), dirigida per Steven Spielberg. Basada en els fets reals que van trasbalsar els Jocs Olímpics de Munich de l’any 1972.

Asterix en los Juegos Olímpicos (2008), dirigida per Thomas Langmann i Frédéric Forestier. Sens dubte, la versió més divertida dels jocs olímpics per veure en família.

rio5  rio3  rio1  rio4  rio2

I si teniu ganes de més, no us perdeu el Cinema i + relacionat amb l’ampli món de l’esport.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s