Activitats de la BPT / Cicle Cinema en català / Cinema

Un thriller a Pompeia


7pompeiaEns anem acostant a la fi del cicle Cinema en català, i més a prop! La penúltima projecció d’aquesta edició, ens transporta directament fins a la ciutat històrica de Pompeia. 

Som a l’any 79 d.C. El film dirigit per Paul W.S. Anderson, narra la història d’en Milo, un esclau convertit en gladiador que s’enamora de la bella Càssia.

Tot i ser correspost, l’origen noble de la noia fa que el seu pare la vulgui casar amb Corvus, un corrupte senador.

Quan el Vesuvi entra en erupció i amenaça amb destruir-ho tot, en Milo iniciarà una cursa contra rellotge per salvar la seva estimada.

La tragèdia de Pompeia encara avui corprèn l’imaginari col·lectiu: per la seva espectacularitat i per l’impactant jaciment històric que, a resultes de la catàstrofe, s’ha conservat fins els nostres dies.

Però la pel·lícula que veurem no pretén ser una recreació històrica, sinó més aviat un thriller trepidant amb el Vesuvi com a teló de fons, i una història d’amor que, -perquè no?-, podria haver estat certa.

Immersos com estem en el festival romà de Tarragona Tarraco Viva , us animeu a venir a veure-la? Com sempre, us hi esperem!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s