Música / Música i músics de TGN

El dia de la música


 

logo fet aquiÉs avui. I cada dia, de fet! Però avui ens sumem a la celebració internacional oferint-vos la segona edició de la guia Tarragona, la música i els músics.

La producció musical feta a les comarques tarragonines sempre ha tingut un paper destacat dins el fons audiovisual de la Biblioteca.

A través del Dipòsit Legal i en col·laboració amb l’Associació de Músics de Tarragona (aMt), aquest fons discogràfic vol ser un aparador per donar a conèixer la música feta aquí.

La pluralitat i riquesa dels grups fa que aquest fons abraci el pop-rock, el reggae, la música d’autor, la rumba, el cant coral, la música instrumental o la música clàssica: un ventall molt ampli d’estils musicals.

Per distingir-los i remarcar-ne l’origen tarragoní, els discos estan identificats amb un nou logotip.

La Guia dels Músics i la Música de Tarragona va néixer  amb la voluntat de donar a conèixer aquest fons més enllà de la Biblioteca i oferir una eina de referència per a tots aquells que vulguin acostar-se a la música de les nostres comarques.

En aquesta segona edició hi hem inclòs els grups de música pop-rock que tenen la seva seu a la ciutat de Tarragona – ja estiguin en actiu, o formin part del bagatge musical de la capital- i estan representats al nostre catàleg.

guia musics juny 2014

El dinamisme de l’actualitat musical n’implica una actualització constant, i la voluntat d’anar-la ampliant i enriquint amb noves aportacions.

Des d’aquest espai fem una CRIDA perquè tots els grups que vulgueu participar-hi ens feu arribar el vostre treball!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s