Activitats de la BPT / Música / Música i músics de TGN

Avui, parlem de “Rutes”!


pie maccSeguint la col·laboració amb l’Associació de Músics de Tarragona (aMt), avui compartirem tertúlia amb dos músics destacats del panorama musical tarragoní.
Xavier Pié i Miguel Alberto Cruz Carmona (Macc) ens parlaran de la seva música i del seu darrer treball conjunt, Rutes.

rutesUn dels objectius de la la secció musical de la biblioteca és mostrar la vitalitat de la música que es fa a la ciutat i, per aconseguir-ho, obre vies de comunicació i participació entre els usuaris i els músics. Aquesta tertúlia serà una bona ocasió per posar-ho en pràctica.

A Rutes els dos músics es troben i comparteixen un espai creatiu que flueix sense entrebancs. Des de l’any 2000 porten a terme un treball conjunt amb els seus respectius instruments a la recerca de nous espais sonors. La seva premissa principal: la inspiració.

Desitjosos de noves experiències i noves percepcions, el disc és un bon exemple d’allò que esdevé la música quan es tenen ganes de compartir i créixer.
Barreja del jazz clàssic i la música contemporània, el saxo soprano i la guitarra fan junts aquest camí cap a la construcció de noves percepcions.

logo fet aquiXavier Pié és un reconegut saxofonista que ha treballat en múltiples projectes al llarg de la seva carrera i continua gaudint de grans amistats musicals. Ja sigui acompanyat escriptors, musicant poemes, amb d’altres formacions o en solitari.

Macc és actualment el president de l’aMt i treballa incansable per aconseguir que els músics de Tarragona tinguin el seu espai a la ciutat. La inauguració de la Capsa de Música al complexe de la Tabacalera forma part d’un somni llargament esperat. A més a més de productor musical, ha estat l’ànima del grup No lo sé! des dels seus inicis al 1985, i han tret a la llum un total de tres discos.

A més a més de compartir amb ells les seves experiències musicals, aprofitarem per mostrar-vos la nova Guia de música i músics de Tarragona, una eina de referència i consulta que recull tots els grups tarragonins que tenim representats al nostre catàleg i que podeu emportar-vos per escoltar a casa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s