Música

La banda sonora del Tricentenari, 1714 / 2014


logo playlist

La música ens acompanya en el moments vitals personals i col·lectius.  Una interessant proposta d’unir història, literatura i música és la que avui us presentem.

El Servei de Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Musictecaris Catalans crearan al llarg del 2014 la banda sonora de la commemoració del Tricentenari. Com? A través de l’iPunt.

L’iPunt del Tricentenari: una col·lecció de 12 punts de llibre interactius amb una mostra literària del 1714 fins a l’actualitat i una banda sonora que contextualitza, acompanya, interpreta i basteix ponts entre la música de cada època i la d’avui en dia. 

Una nova manera d’apropar-nos a la història a través de la música. Diferents veus, diferents estils i diferents intèrprets posaran música a uns fets que han marcat la nostra història col·lectiva.

En cada un d’aquests 12 punts de llibre hi trobareu la referència a obres literàries i també un codi QR que us transportarà a una playlist amb una selecció de cançons. A la biblioteca ja podeu trobar-hi el primer:

punt tricentenari 1

La feina de selecció ha estat, sens dubte, molt interessant. Trobareu tota la informació sobre aquesta selecció i el perquè de cada cançó, a la pàgina de l’AMPLI.

NO US HO PERDEU, I VENIU A RECOLLIR EL PRIMER PUNT DE LLIBRE!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s