Activitats de la BPT / Música

Un cicle de conferències amb Kiev Portella


dibuix2

El pianista i pedagog Kiev Portella torna a la biblioteca amb ganes d’apropar-nos a nous compositors i virtuosos del piano.

Aquest any seguim col·laborant amb l’Escola Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona acollint dues de les conferències que formen part d’un cicle que recorrerà obres importants del Romanticisme musical del segle XIX, amb peces escollides de Chopin, Schubert i Liszt, i la força de quatre virtuosos del piano que han deixat petja amb la seves interpretacions: Kristian Zimerman, Vladimir Horowitz, Vladimir Ashkenazy i Boris Berezovsky.

Conferències que posen l’accent en l’educació musical i que ens permetran conèixer millor intèrprets i compositors així com gaudir de les audicions musicals.

Kiev Portella actualment és professor de l’Escola i Conservatori Professional de Música de Tarragona i porta una sòlida trajectòria com a concertista per Espanya, Itàlia i Anglaterra.

Compagina les seves actuacions com a solista junt amb les de músic de cambra al costat d’importants noms de l’actualitat musical. Ha gravat per R.N.E. “Ràdio 2″, Ràdio “Catalunya Música”, R.N.E. “Ràdio 4″, “Com Ràdio”, “Ràdio Antena 3″, “Ràdio Onda Cero”.

Com a pedagog l’han convidat a impartir classes magistrals a diversos cursos per Espanya al costat de noms com Dimitri Ashkenazy, Lluís Claret, Ramzi Yassa, Ramon Coll.

poster conferències kiev final

Com recordareu, la conferència Martha Argerich: la facilitat de lo increïble també va visitar la biblioteca el mes de març de l’any passat.

La propera conferència doncs,  serà el dimarts 21 de gener a les 18:30 hores, a la Secció Local de la biblioteca. El protagonista serà el pianista polonès Kristian Zimerman i les balades de Chopin.

L’entrada és oberta i gratuïta per tothom, només limitada a l’aforament de la sala.

US HI ESPEREM!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s