Calaix de sastre / Cinema / Secció Audiovisual- Música i cinema

El cinema a l’aula: nou LOT de pel·lícules per a les escolesConscients que el cinema és una eina de suport per a l’aprenentatge molt interessant, educativa i amena, hem creat un lot de pel·lícules que creiem que, per la temàtica, poden ser d’interès per al desenvolupament de determinades assignatures.

biblioteca_escola_petit

Aquesta nova iniciativa s’inclou dins el marc del servei “Biblioteca i Escola” que la Biblioteca ofereix als centre educatius i que inclou també les visites guiades, altres lots de coneixements i ficció, l’elaboració de guies temàtiques i dos espais específics amb material de suport per als alumnes i professors d’ESO i BAT.

Què?

El lot està format per un total de deu pel·lícules que tracten temes ben diversos i aptes per a estudiants d’ESO i BAT. La majoria dels títols han format part del Racó del cinema, l’espai que, com sabeu, recomana pel·lícules catalanes i també d’altres països en base a criteri de qualitat.

Feu un clic damunt la imatge per accedir al dossier on trobareu informació detallada de cada una de les pel·lícules que formen el lot.

Quan?

El préstec és per a tres mesos, com a màxim. Durant aquest temps, les escoles que ho sol·licitin podran disposar de les pel·lícules al seu centre.

Com?

Per a fer el préstec del lot cal que el centre disposi d’un carnet institucional. Per tenir el carnet, cal que la direcció o responsable del centre faci una sol·licitud per escrit adreçat a la Direcció de la Biblioteca. En aquesta sol·licitud hi ha de constar les dades bàsiques de les persones autoritzades a fer-ne ús.

La secció de música i cinema estarà encantada de rebre els vostres suggeriments i respondre a les necessitats de la comunitat escolar.

A més a més d’aquest lot de cinema, la Biblioteca…

  • disposa de bibliografia específica sobre la cinematografia en l’ensenyament
  • té un interessant fons de pel·lícules històriques, biogràfiques, documentals, adaptacions literàries

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s