Activitats de la BPT / Música

Concert de Gospel a la Biblioteca!


La música torna a la Biblioteca! El proper dimecres 8 de maig, a les 19 hores, el Cor de Gospel de l’Aula Músics  ens oferirà un concert.

Hi sou tots convidats: US HI ESPEREM!

El Gospel

Gènere religiós nord-americà associat al ressorgiment protestant en àrees urbanes durant l’últim terç del S. XIX. El Gospel blanc derivà bàsicament dels himnes de camp-meeting (espiritual), als quals s’incorporaren formes i melodies de cançons populars contemporànies (…). A partir del 1930 passà a anomenar-se gospel-blues o gospel negre perquè recollia les tradicions hereves dels espirituals negres. (Gran Enciclopèdia de la Música / Enciclopèdia Catalana).

A la Biblioteca

A la secció de música de la Biblioteca hi trobareu llibres que us serviran per aprendre més coses sobre el Gospel i tindreu l’oportunitat d’emportar-vos discos per escoltar com sona…

        

El Cor de Gospel de l’Aula Músics

Neix amb l’objectiu de completar la seva oferta formativa i poder arribar a totes aquelles persones amb inquietuds musicals, dirigides a aquest estil de música.

Dins del repertori del Cor de Gospel podreu trobar alguns clàssics del Soul així com algunes referències a la música africana.

Un cor de Gospel pensat per a la gent que vol desenvolupar un repertori coral amb aquest estil tan dinàmic i enèrgic i vol aprendre o perfeccionar la seva tècnica vocal.

Tot això sota la direcció d’Albert Galcerà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s