Cinema / Racó del cinema

Segona edició del Racó temàtic


Després de constatar que la guia del Racó temàticHistorietes al cel·luloide: els còmics a la gran pantalla“, ha rebut més de dues-centes visites a l’ISSUU de la Biblioteca, ens alegra poder presentar-vos-en una segona edició.

L’interès que desperten les adaptacions cinematogràfiques dels personatges i aventures de l’art seqüencial és ben viu. I no ens estranya gens: només cal donar un cop d’ull a la cartellera dels cinemes.

Actualment, a la programació dels cinemes hi podeu trobar quatre pel·lícules relacionades amb el món del còmic: The Amazing Spider-man, El caballero oscuro: la leyenda renace, Pollo con ciruelas, i Asterix y Obelix al servicio de su majestad (que s’estrenarà al novembre).

A la segona edició de la guia els hi trobareu recollides, així com tots els títols més recents que hem anat incorporant al nostre fons i els principals clàssics dels superherois amb les seves seqüeles.

Us recordem que la Biblioteca disposa d’un club de lectors de còmics que ben aviat presentarà la nova programació per aquesta tardor. Els aficionats al cinema i l’art seqüencial esteu d’enhorabona. Que ho gaudiu!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s