Secció Audiovisual- Música i cinema

3 anys en línia


 

CineMúsica celebra el seu tercer aniversari. 3 anys, 225 entrades i 24.382 visites.

Si fem balanç de les xifres, hem de dir que podrien ser més elevades, teniu raó. Però si repassem els objectius d’aquest bloc (mostrar-vos les novetats, donar a conèixer la secció audiovisual, crear continguts d’interès…), ens sentim satisfets de la feina feta i amb ganes de continuar amb el treball iniciat que, a hores d’ara, ja podem dir que s’ha consolidat.

Però després de bufar les espelmes, i acabar d’escurar les engrunes del pastís… s’imposa una reflexió: com podem millorar? Més que novetats, avui fem una declaració d’intencions… en aquestes tres direccions:

  •  Més cinema i literatura: volem crear a CineMúsica, un espai específic on el  cinema i la literatura es donin la mà. Perquè les pel·lícules ens portin cap als cinema… i el cinema cap als llibres. Estigueu atents al nou espai “Cinema i literatura” que ben aviat afegirem al bloc.
  • Més participació: a més a més de guanyar visites, volem que tots vosaltres us impliqueu més en el contingut del bloc: que expresseu les vostres opinions, que ens envieu els vostres comentaris… Properament inaugurarem un espai on els usuaris sereu els protagonistes.
  • Més visibilitat: creiem que el bloc està un pèl amagat, perdut en el ciberespai, i volem que arribi a més persones. Serà un repte, tenint en compte la diversitat i quantitat de blocs que existeixen. Difícil però no impossible!

Ara només ens queda obrir els ulls i treballar dur perquè els nostres desitjos es compleixin: ens hi ajudareu?

Anuncis

4 thoughts on “3 anys en línia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s