Per menjar crispetes

Roma: la recreació d’un imperi


Roma: la primera temporada consta de 5 DVD i 12 episodis. No us els perdeu!Acabem d’incorporar un nou títol a la secció de Sèries televisives : ROMA.  La sèrie retrata la ciutat de Roma a l’any 52 a.C. En aquests moments, la ciutat és l’epicentre d’un imperi en expansió. Amb gairebé un milió d’habitants, és una metròpoli molt rica i, sobretot, cosmopolita. Una època convulsa la que viuen els seus protagonistes: l’època d’una República que comença a trontollar per donar pas a l’Imperi.

Com tota recreació històrica, té els seus punts forts i els seus punts dèbils. Segons les paraules del seu assessor històric, Jonathan Stamp, han buscat més “la versemblança que no pas l’exactitud”. Si més no, la visió que tenen de Roma vol ser molt més “naturalista” que no pas “idealista”, com la utilitzada en grans produccions (com per exemple “Gladiator”) o les clàssiques pel·lícules del gènere peplum (amb les que es coneixen totes les que fan referència a l’època romana).

Per a tots aquells apassionats de la cultura clàssica, nostàlgics de la mítica sèrie “Jo, Claudi” (que també podeu trobar a la Biblioteca) o per a tots aquells que també us agradin les aventures i les intrigues amb una base històrica,  no us deixeu perdre la recreació de tot un imperi… pels carrers de ROMA.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s