12 mesos 12 cultures / Activitats de la BPT / Cinema

Encara no heu participat al concurs?


Encara no heu participat al concurs Xina en pantalla? I doncs? A què espereu? Des de “CineMúsica” us ho posem fàcil. A continuació trobareu algunes pistes per respondre les preguntes. Las grandes películas asiáticas / Silvia Rins 

Silvia Rins ens ofereix en aquesta obra un recull de pel·lícules asiàtiques produïdes entre 1950 i 2007. Títol a títol va fent un itinerari pels valors del cinema asiàtic dibuixant-ne la seva essència: l’aspiració d’allò sagrat, la concepció de l’erotisme i la bellesa, la paradoxa del sofriment humanitzat. Algunes de les pel·lícules que s’hi troben formen part del concurs… El podeu consultar a la planta primera (el trobareu al Racó del cinema). 

Rins, Silvia. Las Grandes películas asiáticas: espiritualidad, violencia y erotismo en el cine oriental. Madrid: Ediciones JC, 2007 [C-791 Gèneres RIN]Pàgina oficial de la pel·lícula

El paisatge és un dels protagonistes de la pel·lícula El último viaje del juez Feng. La pàgina web de la pel·lícula us ofereix una pila d’informació addicional que val la pena consultar… Cliqueu a la caràtula per accedir-hi:

La ciutat prohibida de Pequín

 L’últim emperador de la Xina va viure reclòs a la Ciutat prohibida de Pequín. Us agradaria fer-hi una visita virtual? A continuació trobareu una pàgina que us ho permet fer. Abans, però, haureu de descarregar-vos un petit programa. 

 L’adreça és la següent: www.beyondspaceandtime.org/FCBSTWeb/web/index.html#link= 

Esperem que aquestes pistes us siguin d’ajuda! Recordeu que teniu temps per participar fins el 28 de maig. Us seguirem informant a través del Bloc.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s