12 mesos 12 cultures / Activitats de la BPT

Activitats durant la primavera


La primavera arriba amb un calendari ple de noves activitats a la Biblioteca. D’entre totes elles, un bon grapat fan referència a la música i el cinema.

Puntualment cada mes, el Racó del cinema seguirà recomanant títols de producció catalana i de les cultures escollides en el programa “12 mesos, 12 cultures“. Per aquestes mesos primaverals, les cultures són la catalana (abril), la xinesa (maig) i l’anglosaxona (juny).

Relacionades amb aquestes cultures tenim un parell d’activitats programades. En primer lloc, el 26 d’abril (a les 18:30 hores ) tindrem amb nosaltres a Jordi Lara, autor de la novel·la “Una màquina d’espavilar ocells de nit”. Músic, periodista i escriptor, ens endinsarà a través de la seva obra a la música catalana per a cobla. En segon lloc, durant el mes de maig, podreu participar en el concurs “La Xina en pantalla” que té com a objectiu que us apropeu a la cultura xinesa a través de les pel·lícules. Per tancar el concurs, el 28 de maig  (a les 18:30 hores) comptarem amb en Quim Crusellas que ens parlarà del cinema xinès contemporani a la conferència titulada “Cintes Xines(es)”.

El mes de juny celebrarem el Dia Internacional de la Música. I per això, hem convidat al cantautor tarragoní Paco Enlaluna que vindrà el dimarts, dia 16 de juny (a les 19 hores) a cantar i fer tertúlia amb tots nosaltres.

Entretant, també tindrem temps per participar en el Festival Internacional de Cinema REC 2009 o inaugurar un nou Racó temàtic “El record d’una mirada”, dedicat al desaparegut actor Paul Newman.

Recordeu que podeu consultar l’agenda d’activitats des de l’apartat ACTIVITATS d’aquest mateix Bloc. Us anirem informant amb més detall de totes les activitats a mesura que s’acostin les dates.  Seguiu atents al Bloc!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s